YAZILIM

3E

 PROMİMARLIK

radimpex software

ArmCAD

Demir Donatı ve Hasır Donatıların imalat ve kesim planları ve optimizasyon için profesyonel yazılım.
 Fiyat Teklifi alın
Not: Türkiyede' ki Kullanıcılar için Özel Fiyat Teklifleri alın
Armcad
ArmCAD 7
ArmCAD 6

ArmCAD Betonarme Detaylandırma Programı

ARMCAD, AutoCAD veya BricsCAD'e entegre edilmiş, donatı detaylarının yüksek kaliteli profesyonel çizimlerini oluşturmaya yardımcı olan bir programdır. ArmCAD, kullanıcıyı işin en zor kısmından kurtarır - sıralama, konumlandırma, işaretleme, sayma, biçimlendirme, sabitleme ve hata kontrolü. Tüm bunlar, sonraki tüm değişikliklerin otomatik olarak güncellenmesiyle etkinleştirilir. Program, herhangi bir zamanda, çizimde kullanılan çubuk konumlarının her birinin geometrisini ve miktarını doğru ve hassas bir şekilde görüntüleyen bir donatı spesifikasyonunun otomatik olarak oluşturulmasını sağlar. Spesifikasyonla birlikte, donatı miktarlarının bir özeti olan donatının bir özeti otomatik olarak oluşturulur. Ağ takviyesini kullanırken, spesifikasyon ve özetlemeye ek olarak, otomatik olarak optimize edilmiş bir kesme planı oluşturulur, bu da ağın kesilen ve kullanılmayan parçalarının miktarının mümkün olduğunca küçük olmasına izin verir.

ARMCAD 7, ARMCAD 6 programının daha da geliştirilmesi üzerinde uzun yıllar süren çalışmalarımızın bir sonucu olarak oluşturuldu ve kapsamlı iyileştirmesini sunuyor ve donatı detaylarının daha hızlı, daha kolay ve daha doğru bir şekilde çizilmesini sağlıyor. ARMCAD 7 programındaki yeniliklerin çoğu, ARMCAD programının geliştirilmesine katkısı ölçülemez olan kullanıcıların pratik ve işlevsel gereksinimlerinden kaynaklanmaktadır.

Temel Özellikler

  • Donatıların, donatı serilerinin ve hasır donatılarının çizimi, konumlandırılması, boyutlandırılması, pozlandırılması, ve düzenlenmesi

  •  Demir Donatıların ve hasır donatıların  spesifikasyon, özet ve kesim planının eksiksiz ve ayrıntılı raporlarının otomatik olarak oluşturulması

  •  Sınırlı, önceden tanımlanmış uzunluktaki donatıların kullanımını destekler ve donatıların çubukların otomatik olarak bükülmesi ve sürdürülmesine izin verir.

  • Farklı standart ve tarzlara tamamen uyarlanabilir.

  • Tower programı (versiyon 5, 6, 7 ve 8) tarafından gerçekleştirilen beton tasarım hesaplamasına dayalı olarak otomatik olarak oluşturulan hazır çizimlere olanak sağlar.

  • AutoCAD veya BricsCAD programlarına tam entegre. AutoCAD 2010 ve daha yenisini destekler. BricsCAD v14 ve daha yenisini destekler.

armcad donatı detaylandırma

ArmCAD 7 Yazılımının Özellikleri

armcad donatı detaylandırma

Rapordaki yeni özellikler
Bu gruptaki en önemli yeni özellikler arasında büküm çapını görüntüleme, yazı tipi genişlik faktörünü ayarlama, çubuğun eğik bölümlerini sapma açılarıyla görüntüleme, şartnamede göstergede çubuğun yönünü ayarlama, ek raporlar, ek sütunlar ve verileri ayırmanın ve gruplandırmanın yeni yolları, otomatik olarak belirlenen Şekil Kodları aracılığıyla İngiliz standart belirtimi desteği vb.


Eleman düzenindeki yeni özellikler
Eleman düzenindeki en önemli yeni özellikler arasında, etiketleme ve bağlantı elemanlarının spesifikasyonu ve yeniden özetlenmesi dahil olmak üzere mekanik donatı bağlantısı (dişli bağlantılar) teknolojisi için destek, her varlık için etiketlemenin görünümünü ayrı ayrı ayarlama yeteneği, yeni görüntüleme yolları bulunmaktadır. çubuklar, seriler, etiketler, bunların ayarlanması için yeni yollar, çubuğun veya serinin kurulum katmanının işaretlerini görüntüleme, hasır donatının enine kesitte yönünü gösterme, yeni yapısal donatı görüntüleme türleri, vb.

armcad donatı detaylandırma

Etiketleme, konumlandırma ve referans vermede yeni özellikler
Bu alanlardaki en önemli yenilikler, yeni tanıtılan tek tip belirleyiciler ve bunların otomatik olarak oluşturulabilme olasılığı (yerleştirildikleri kutuların boyutları açısından tekdüze), merkez hizalamalı etiketler, geçiş sırasında çubukları atlama yeteneği, donatı çubuk konumuna ek işaretler etiketleme seçeneği, ek yeni sıralama ve numaralandırma konumları türleri, enine kesitteki ızgaralar için belirteçler oluşturma seçeneği, vb.

Geometri tanımlama ve düzenlemede yeni özellikler
Geometriyi tanımlama ve düzenlemedeki en önemli yeni özellikler, enine kesitte standart hasır geometrisinin kullanılması, enine kesitte hasır donatıya segment ekleme yeteneği, standart çubuk geometrilerinde yaylar için destek vb.

Donatı devam etme ve bindirmede yeni özellikler
En önemli yeni özellikler arasında, alternatif üst üste binme pozisyonuna sahip donatı izilerinin otomatik devamı (kırılması), yay geometrili çubuk dizilerinin devamı, dairesel çubukların devamı (taşıma uzunluğundaki yay çubuklarına bölünme), ankraj ( uzatma) hasır takviyesi, vb.

armcad donatı detaylandırma

Kullanıcı Arayüzündeki Yeni Özellikler
Bu yeni özellikler grubunda en önemlileri, etiketleme stillerini gruplama yeteneği, ARMCAD varlıklarıyla çizimleri açarken ARMCAD'in otomatik başlatmasının kontrolü, birkaç ek görünürlük filtresi, çizim yoluyla diyaloglarda hızlı pozisyon seçimi ve ödemeler, ağırlıkların uygunluk kontrolü ve ızgara tipi bir veritabanındaki çizimler ve veriler arasındaki ağların boyutları, diyaloglarda çubuk geometrisinin doğrudan yörüngesi, Kuleden takviye alımının iyileştirilmesi, vb.


Miktar hesaplama ve maliyet optimizasyonunda yeni özellikler
En önemli değişiklikler, hasır donatı pozisyonlarının en uygun kurulum sırasını belirleme imkanı ile hasır donatının kalan kesilen kısımlarını aynı ödemeler dahilinde kullanma imkanı, çubuk çapına göre bükülmüş çubuk uzunluğunun düzeltmesini girme imkanı ve bükme çapı, vb.

Tab Content #3
Bize Ulaşın
Merhaba...
Size Nasıl Yardımcı olabiliriz?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram